sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Back in business - ainakin melkein ;)

Huikeeta, siis kerrassaan huikeeta(!!) päästä pitkästä aikaa blogini äärelle! Tätä on niin odotettu! Mulla on vähä se vika, et mitä pidemmäksi tauon päästän, sitä hankalampi blogin äärelle on palata. On vähä silleen et "mistä aloittas?" Ja nyt varsinkin kun kerrottavaa todellakin ON!

Edellisestä postauksesta siis vierähti aikaa, oli muuttoa, uusia kuvioita, uudet työt, asettumista aloilleen, reissuumista, ja kaikkee sellasta. Elämä on alotettu fressisti puhtaalta pöydältä. Oikeestaan ainut mikä on säilyny ennallaan on treenit, minkä oletan myös tietysti teitä, arvon lukijat, kiinnostavan erityisesti. Kaikesta hässäkästä huolimatta olen onnistunut pitämään treenit täysin kuvioissa mukana ja siitäpä olenkin varsin iloinen. Nyt siis jatkossa kirjoittelen paikkakunnalla Kouvola ja treenaan salilla Kuntokeskus Ykkönen. :)

Tämä. <3

No mitäs tässä. Elämä ei vois paljon ihanampaa olla! Oon ku uudesti syntyny! Ihan huikeen onnellinen ja kiitollinen kaikesta. Salina Ykkönen on lunastanut paikkansa tähänastisten treenipaikkojeni kärkikahinoissa. Sanoisinko jopa että paras sali jossa olen tähän mennessä treenannut. :) Ei hullummin vaan minkä voi kun Kaikki toimii. Tilat on viihtyisät, henkilökunta superystävällistä, homma toimii kaikinpuolin, laitteita löytyy enemmän kuin tarpeeksi, on valinnan varaa ja laatua, uutta ja vanhempaa laitetta! Mitäpä muuta vois toivoa?

Uutta kuviota oon kans treenien suhteen tässä kaavaillut kunhan elämä tästä tasoittuu. Näistä lisää kunhan saan homman etenemään. ;)

Totiseksi vetää :D

Niin ja hei mikä ihaninta, miun hyvä ystävä Anna <3 treenaa samalla salilla ja asuu samassa kaupungissa! Muutenkin mun ja Annan ystävyys on jotenkin niin huikee tarina itsessään. Kerronpa sen tähän väliin. Hän kun muutti vuoden alussa tänne Joensuusta ja nyt minä sitten muutin perästä. Mietin vielä Joensuussa ollessani et kumpa oltas keritty paremmin tutustua. Mut eipä mitään, järjestyki loistavat puitteet korjata tää asia! Täällä sitten vasta kunnolla pääsimme tutustumaan ja on kyllä ollut todellakin sen arvoista! Kerrassaan ihana ihminen :)

Jokainen Annan kanssa vietetty hetki (no okei, hetki ja hetki, monta tuntii siinä yleensä hurahtaa höpötellessä ja viel ois pitäny sanoo se ja se asia :D) saa miut älyttömän iloseksi ja onnelliseksi. Jotkut ihmiset kun vaan antaa sellasta positiivista energiaa ympärilleen. Ja joidenkin kanssa myös keskustelu on mielettömän antoisaa. Annan kans on just tällästä. :). Ollaan hyvin samankaltaisia ihmisiä ja katsotaan maailmaa samalla tavalla. Toki myös yhteinen harrastus ja elämäntyyli yhdistää. Ja just näitähän se ystävyys vaatii :) On vaa jotenkin jännä miettii näitä ihmiskohtaloita, miten toisten tiet ajautuu yhteen ja tietyt ihmiset kohtaa. Aivan kun tääkin ois tarkotettu menemään just näin. Mut ehkä onkin? :)

Tää on nyt tällänen pehmee lasku blogielämään ;) En pääse siis tällä kertaa vielä kertoilemaan treeneistä sen enempää. Mielettömän ihana oli kans huomata, et vaikka nyt (taas) kerran tuli taukoa kirjoittelulle niin rakkaat lukijani eivät ole kadonneet minnekkään... Ja uusiakin on tullut! Tervetuloa uusille ja kiitos vanhoille kärsivällisyydestä! :) Tästä on hyvä jatkaa... :)




8 kommenttia:

  1. Enpä voinut lukee tätä postausta kuin leveetäkin leveempi hymy huulilla :) Mie oon niin onnellinen siun puolesta as said! <3 Ja niin onnellinen myös siitä, että ollaan nyt kummatkin täällä! Tasantarkkaan tiiän, et tää oli tarkotettu just näin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hymy oli huulilla koko ajan kirjoittajallakin! Ja jatkuu edelleen, kiitos kommenttisi :)) Asioita kun pysähtyy miettimään niin kaikella on tarkoituksensa. Voi veljet ja siskot, elämä on sitten ihanaa! :) :D

      Poista
  2. Yksi Pohjois-Karjalalainen siis lisää Kymenlaaksoon, sehän on vain hyvä (p.s itse kotoisin Nurmeksesta)
    Annan kautta tänne sun blogiin eksyin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Satu! Tosi kiva kun eksyit ja toivottavasti eksyt (tai ajaudut ihan tietoisesti ;)) blogiini jatkossakin! mut muutenkin tosi kiva tavata muita täällä nykyisin asuvia ja vieläpä samoilta suunnilta alun perin kotoisin olevia ihmisiä :))

      Poista
  3. Voi teitä murusia <3 Pitäisköhän mun muuttaa perässä, kun on teitä niin ikävä? Ja toi salikin kuulostaa niin huipulta. Ja on niin mahtava kuulla, että kaikki on lähtenyt niin hyvin sujumaan <3

    Ps. vilkuile kalenterista jotain vapaata ajankohtaa. Mä tuun käymään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muruu <3 :) Ikävä on kyl! Ja viel ku eilen juteltiin nii tuli sellanen fiilis et voi juku mitä jäiki Joensuuhun! Mut onneks matka ei oo koskaan este, ainoastaan hidaste, jos sitäkään ;)

      Ja kalenteri on vielä tässä vaiheessa kovinkin tyhjä, joten tervetuloa koska vaan kun sinulle sopii <3 :)

      Ps. Ei muutto Kouvolaan ois huonokaan ratkasu? ;)

      Poista
  4. Näitä on nii ihana lukee kun vaikutat niin onnelliselta ja että oot hyvin kotiutunu sinne <3 ihana että kaupunki ja työ miellyttää ja elämä hymyilee!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! :) Ihana kommenttisi sai hymyilemään :)) Ja näinpä se juuri on, oon kotiutunu äärettömän hyvin, ja nopeasti! Ihan vähän itsellekin tuli yllärinä kuinka helposti ja luontevasti tää kaikki tapahtu. Mutta kaikenkaikkiaan ei vois elämältä tällä hetkellä enempää toivoa :) Kovin olen iloinen, onnellinen ja kiitollinen. :)

      Poista