maanantai 20. tammikuuta 2014

Blogimiittiä bodarimimmien kanssa ja nopeaa palautumista

Aivan ihana eilinen blogimiitti takana paikallisten treenibloggaajien kanssa. Mahtavia tytsyjä! On se vaan niin huippua päästä jutskailemaan samanhenkisten ja ennen kaikkea samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Toisinaan on niin kiusallista ei-treenaavien kavereiden kanssa kun tulee treeneistä jauhettua niin paljon. Ihmekkös tuo tietysti kun niinkin merkittävästä elämän osa-alueesta kuitenkin itselle kysymys. Välillä vaan tuntuu että keskustelu luisuu suht yksipuoliseksi kaverin ollessa tyyliin "joojoo joko voitas vaihtaa aihetta?" Tuttu tunne? ;)


No jokatapauksessa nyt sai puhua treenistä niin paljon kuin jaksoi. Ja eipä meillä montaa hiljaista hetkeä tässä neljän hengen tytsyporukassa ollut. Toki muustakin höpistiin, luonnollisesti. Tälläsessä porukassa tulee vaan sellanen yhteenkuuluvuuden tunne, onhan meillä toki aika paljon yhteistä :)

Toivottavasti yhteistreenit ja uusi miitti taas järjestyisi lähiaikoina. Kiva ois ottaa tällänen ihan tavaksi, että säännöllisesti kokoontuis kivalla porukalla kahvittelemaan tai jonkun muun aktiviteetin parissa. Allekirjoittanut odottaa ainakin innolla seuraavaa kertaa! Ja kun kerta treenibloggaajia ollaan, niin yhtään kuvaahan ei kellään tietenkään tullut mieleen tästä hetkestä ottaa. Me kun ei koskaan sitä kameraa olla käytetty muullonkaan ;) No jospa ens kerralla oltais vähä terävämpinä tän asian kanssa :D

Ja mikä minua on viimeaikoina ilahduttanut erityisesti, on nopea palautuminen. Se nimittäin on nopeutunut aivan silminnähden. Lihakset toki menevät jumiin entiseen tahtiin, mutta kipeytyvät huomattavan paljon nopeammin, samalla myös kipu hälvenee jopa päiviä aiemmin. Tähän yksinkertaisesti on selityksenä lepo, siis suuri määrä lepoa, jota olen viimeaikoina saanut nauttia. Itseasiassa olen saanut nauttia viimeaikoina lähes optimaalista elämää treenin kannalta. Treenaamaan pääsen juuri silloin kun tuntuu hyvältä, joskus aamulla, joskus illalla. Ruokailut saan ajoitettua täydellisesti treeniin nähden sekä muutenkin suunniteltua tarkoituksenmukaisesti. Ja siis mikä parasta, saan nukkua vähintään 8½ tunnin yöunet. Eipä voisi enempää treenaava ihminen toivoa.

Nyt olen myös miettinyt joidenkin treenien jakamista kahteen osaan samalle päivälle. Nyt kun on aikaa. Suunnittelin että ensiviikolla voisin vetää jalkatreenin ainakin tälleen jaettuna. Esimerkiksi niin että kävisin treenaamassa aamulla takajalat ja illalla etujalat. Näin uskoisi saavan optimoitua treenirasituksen. Palailen fiiliksiin kun nämä treenit on vedetty :)

Eipä muuta kun kipakkaa pakkasen sävyttämää alkuviikkoa kaikille! Lisäisen tässä kohtapuoliin vinkkiä kotitreeniin. Ei tuonne pihalle nimittäin ole mitään asiaa tällasilla pakkasilla tekemään aerobista!

Niin se vaan pakkanen paukkuu. Vaan antaa paukkuu, mie treenaan tänään sisällä! :)

Voisko olla kauniimpia nämä tammikuiset pakkaspäivät!

<3 Henkka

6 kommenttia:

  1. Oli kyl tosi kivaa :) <3! Joo hitto mie unohin kokonaan ottaa kuvia, siinä teitä odotellessa nappasin kahvikupista kuvan, siinä on sen illan kuvasaldo :D. Ehkä ens kerralla muistat räpsytelläki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellaki <3 :) Joo mie kotona aloin miettii et hei tästähän pitää postata blogiin jotain mut kaikki todistusaineisto puuttuu :D Hyvä et siulla sentään toi kahvikuppikuva ;) Nooo, ens kerralla sit korjataan tääki vahinko! :D

      Poista
  2. Oli kyllä tosi kivaa ja mun mielestä nuo säännölliset tapaamiset ois kyl huippuja :D On kivaa vaihtaa ajatuksia treenaamisesta ihmisten kanssa, jotka on oikeasti kiinnostuneet aiheesta. Hahha, mäki otin vaan tyhjistä kupeista kuva xD

    Vitsit kyl noita sun olkapäitä! Kahvilassakin katoin et huomaa kyllä et treenaamassa on tullut käytyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mukava kuulla että ootte yhtä innoissaan näistä miiteistä kun mie! :D Eli aletaan siis säännöllisesti treffaamaan :)

      Oi kiitos <3 Paljonhan noiden olkapäiden eteen on tullu töitä paiskottua. Nyt oon saanu silläkin saralla mukavasti kehitystä jopa niin että iteki huomaa! :D Mut paras päätös oli kyl pyhittää ihan oma treeni olkapäille. :)

      Poista
  3. Huiput kahvittelut oli <3 Voi, kun oisin päässyt jo heti alusta asti mukaan, eikä ois muissa menoissa mennyt sitä tuntia. Mut nähtiinpähän sentään! Noi kahvittelut tms. vois kyllä ottaa ihan tavaksi. Millos mennään seuraavan kerran? ;)

    Ja mitä palautumiseen tulee, niin mahtavaa kuulla että sun kroppasi pelittää sen suhteen! Mulla on reilu viikko mennyt jo ihan päinvastoin, kun tuntuu ettei palaudu millään. Työpäivät, työmatkapyöräilyt pakkasessa, treenit.. ihmekös se, että varsinkin jaloilla tuntuu menevän päivätolkulla, että pääsee jumeista eroon. Etenkin näillä pakkaskeleillä pyöräily on ihan järkyttävää, kun joutuu tekemään tuplamäärän töitä, että pääsee eteenpäin. Huh. Onneks tää viikko on vähän iisimpi, niin ehtii rauhassa palauttelemaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä <3 Pääasia et pääsit kuitenkin paikalle! Oli ihana nähdä pitkästä aikaa :) Laitoin tuonne facebookin puolelle ehdotusta seuraavasta kerrasta. Kertokaahan mikä aika sopis teille parhaiten :)

      On kyllä melkosta extreme-urheiluu tuo talvipyörily. Ja muutenki meinaa hermo mennä ton pukemisen kanssa. Koko salireissuun tuntuu menevän hirveen paljon enemmän aikaa ton varustautumisen takia! :D

      Oon kyl onnessani tästä palautumisesta. Ja se ihana asia minkä se tuo myös tullessaan on, et salin puolella saa pistettyä parastaan joka treenissä. Ja se jos mikä on upeaa. Tiedät varmasti tunteen ;)

      Hyvä että siullaki vähä helpottaa. Hyviä palautumisia ja treenejä <3 :)

      Poista