torstai 12. joulukuuta 2013

Latsit liekeissä

Voin muuten kertoa, että tiistain selkätreenissä tuli tehtyä jotain erityisen oikein. On nimittäin jälkituntemukset jotkut aivan ennennäkemättömät, tai paremminkin tuntemattomat. Latsit on niin liekeissä, että käsien nostaminen on hankalaa. Nauraminen sattuu vatsalihaksiin. Vielä kun osaisin sanoa mikä oli se liike tai liikkeet, millä nämä sai aikaan!

Tänään ei sitten olisi ollut puhettakaan, että olis voinu tehdä seuraavaksi vuorossa ollutta rintatreeniä, joten vetelin tähän väliin lepipäivän. Se hurahti mukavasti kivassa seurassa kauppoja kierrellen. Tarttuipa mukaan uudet talvikengät, joilla on hyvä taittaa salin ja kodin välistä matkaa pakkassäissäkin :)


Näillä mennään!

Viikonloppuna tuli pyöräytettyä myös reissu Kuopion ihanaisessa Matkuksessa ja Ikeassa. Matkus on kokonaisuutena erityisen toimiva kauppakeskus. Sieltä löytyy lähes kaikkea mitä nyt shoppailureissulla kaipaakaan. Liikkeitä on paljon, mutta ei liikaa ja ne ovat sopivan erilaisia keskenään. Lisäksi joukosta löytyy yksi yli muoden, nimittäin Gazoz, jonka olisin tällä(kin) kertaa voinut ostaa tyhjäksi ;) Noh. Piti toki hillitä itsensä ja päädyin vaan muutamaan treenejäni piristävään tuotteeseen.

Tällaiset treenitrikoot tarttuivat mukaan:


Väri ratkaisi valintani. Tahdoin vaihteeksi ehdottomasti jotakin muuta kuin mustaa treenivaatevalikoimaani. Housuja tällä hetkellä ei pitkinä löytynytkään muissa kuin mustassa värissä, joten tämä oli oikein piristävä lisä vaatevalikoimaani ;) Ja suht edullisetkin olivat vielä.

Treenikengät löytyivät myös. Kyse ei kyllä ollut mistään urheiluliikkeen jalkineista. Hyvät ovat siitä huolimatta jalassa ja salitreeniin ihan riittävän tukevat. Väri (ai kuinnii muka huono kriteeri?) painoi paljon näidenkin valinnassa ;) Kuvaa ei valitettavasti löydy, mutta räikeet on!

Mutta palataan vielä tuohon selkätreenin ihmettelyyn. Mitä niin ihmeellistä siinä tuli tällä kertaa tehtyä?

No treeni eteni tähän malliin:
SJMV käsipainoilla 22 kg x8, 24 kg x8, 26 kg x8, 28 kg x8
T-kulmasoutu, tanko telineessä, tangon lisäksi painot 15 kgx10, 25 kg x8, 35 kg x8, pudotus 35 kg...15 kg x20
Ylätalja, kapea ote 43 kg x8, 52 kg x8, 61 kg x 8, pudotus 61 kg...43 kg x15
Alatalja, leveä, lapio 34 kg x8, 43 kg x8, 52 kg x8, 61 kg x8
Row /käsi 15 kg x10, 25 kg x8, 35 kg x8, 40 kg x8 (JES!)
Vatsat, jalkojen nosto penkillä selinmakuu 10x15x15x2 superhidasta
Vatsat taljassa, köydet 20 kg x10, 30 kg x10, 40 kg x8, pudotus 40 kg...20 kg x40
Pullover talja, narut 15 kg x8, 17,5 kg x8, 20 kg x8, 22,5 kg x8
Kulmasoutu tangolla 30 kg x8, 40 kg x8, 50 kg x8, pudotus 60 kg...30 kg x25, 30 kg x12
superina:
vinot vatsalihakset, selinmakuulla 15x15x15
vatsarutistus lattialla 15x15x15

Jep, onhan tuossa toki läjäpäin toistoja ja aika isoja rautoja tuli liikuteltua. Muuten mitään normaalista poikkeavaa ei tässäkään treenissä ollut. Liikejärjestystä hieman muuttelin tavallisesta totutusta. Mutta näin onnistuneen selkätreenin ja jälkituntemusten seurauksena alkaa selkätreenin pisteet nousta kohisten omissa silmissä. Ennen kun se on ollut aina ei-niin-mieluinen ;)

Tässä tälläinen treenipainoitteinen postaus. Tai no niin. Treenipainoitteisia kai näiden kuuluiskin olla, jos kerta treeniblogina itseäni mainostan? No mut jos joskus eksyy vähä aiheesta niin ei kai siitä sakoteta...? ;) Mut siis hei, älkää nyt edes yrittäkö väittää, että jaksasitte vaan aina lukea pelkkää treeni sitä treeni tätä tämä ja tuo liike niin ja niin monta toistoa. Ette jaksa. Tai ainakaan minä en jaksa sellasta kirjottaa! :D Ei vaan ihanpa rehellisesti, niin kyllä itseäni miellyttää eniten blogit jotka valottaa myös sitä treenaavan henkilön persoonaa, muutakin elämää, touhuja ja aatoksia. Se tuo tavallaan lihaa luiden ympärille ja tekee niistäkin treenijutuista syvällisempiä, eläviä ja kiinnostavampia. Ymmärtää paremmin miksi ihminen toimii kuten toimii :) I Like.

Tehokkaita treenipäiviä ja joulunodotusta kaikille!

Ps. Ensi viikolla aattelin pitää pikasen paasto/puhdistuskuurin. On epämääränen pöhöolo ollu päällä jo pidemmän aikaa. Mun kroppa on siitä kiva, et tollanenkin tosi lyhytkestonen paasto tai ruokavalion muutos, tai mikä tahansa shokki aineenvaihdunnalle ylipäätään saa huiman boostauksen aikaan. Aineenvaihdunta vilkastuu, ylimääräset nesteet poistuu jne. Mukava kevyt olo, tervetuloa! :) Kirjottelen näistä tuntemuksista myöhemmin lisää teillekkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti