tiistai 19. marraskuuta 2013

Uusia kuvioita

Paluuviikko treenien äärelle toi elämääni rutkasti iloa, uutuuden viehätystä, hymyä ja onnistumisia. Jopa enemmän kuin osasin odottaa. Viikkoon mahtui uusi treeniohjelma, uusi motivaatio, uusia suunnitelmia muuhun elämään liittyen ja uusi treenikaveri. Paljon uutta ja jännää!  Olin löytänyt treenaamiseen taas sen fiiliksen. Ai että ♥

Treenijaon kanssa oli hieman käynnistysvaikeuksia. Ongelmaksi koitui, että vielä kun hioin treenijakoani viimeisimpään muottiin olin jo toteuttanut osan siitä. Niinpä kun oltiin treeniviikkoa menossa torstaissa, huomasin että tällä menolla treeniviikosta on tulossa tavoitellun 4-jakoisen sijasta 6-jakoinen! :D Joo-o, hirmu hyvin suunniteltu.

Syy oli siinä, että etureidet olisi pitänyt treenata jo alkuviikosta jonkin yläkroppatreenin yhteydessä. Ajattelin että rinnan kanssa etureidet voisivat toimia. Sitä täytynee testata tällä viikolla. Viime viikolla en suinkaan tehnyt tuota 6-jakoista, vaan yhdistin jalkapäivän sunnuntaina. Josta tulikin todellinen menestys!

Vetelin jalkatreenit menemään treeniystäväni Mariliin kanssa ♥ Huikean samanhenkinen, yhtä yllytyshullu ja isoja rautoja pelkäämätön niinkuin minäkin. Mitä parhainta treeniseuraa siis! ;)   Siinäpä sitten vedettiin miun ohjelman mukaisesti jalat niin loppuun että kävely (jos sitä nyt siksi enää pystyi loppuvaiheissa kutsumaan) oli vaikeaa!


Reverse hackia. Maksimipainot 110 kg (+kelkka).
Treenissä tuli veivattua jalkojen ojennusta ja koukistuta laitteessa, kyykkyä, yhden jalan prässiä, sumokyykkyä käsipainolla, hack reverseä, askelkyykkykävelyä, ja jalan työntöä smithissä selinmakuulla. Tehokas setti, joka koostui tavallisista raskaista perusliikkeistä. Ja kun melkoisesta voimakaksikosta on kyse niin raudoissa ei tietenkään arkailtu vaan paikalle kiikutettiin mitä isompia romuja. :D Treenikaveri teki polvillenousun minun hackatessa. Mielenkiintoiselta vaikuttava liike, täytynee itsekkin pistää testiin jollakin kertaa. :)

Askelkyykkykävelyyn sain myös Mariliin neuvoilla uutta ulottuvuutta ja tein viimeisen sarjan 15 kg:n levypainolla pidellen painoa suorilla käsillä pään yläpuolella. Liekkö tosiaan tuosta vai jostain muusta mutta keskivartalo on jumissa?! :D Toivottavasti ei sentään yhdestä sarjasta kiepytynyt, sillä pistää hieman epäilemään syvien vatsalihasten tila siinä tapauksessa. Liike vaatii jokatapauksessa hyvää kontrollia keskivartalolta, joten kuormittaa mukavasti jalkojen lisäksi koko runkoa. Suosittelen!

Kyykkyä, kyykkyä!


Palataanpa tuohon treenijakoon vielä. Hahmotelmani on siis seuraavanmoinen nyt tälle viikolle. Tänään vielä viettelen onnellsesti kipeää lepopäivää mutta huomenna taas mennään!

MAANANTAI     LEPO
TIISTAI               SELKÄ+VATSAT+POHKEET
KESKIVIIKKO  HAUIS+OJENTAJA
TORSTAI            RINTA+ETUREIDET
PERJANTAI       LEPO
LAUANTAI        OLKAPÄÄT+EPÄKKÄÄT
SUNNUNTAI     TAKAREIDET+PAKARAT

Alustavasti siis tällä suunnitelmalla edetään. Katsotaan mitä tästä tulee. Ja hei, olkapäille oma päivä ♥ Ihan mahtavvoo!

Että tämmöstä tällä kertaa! Oli muuten Mariliin kanssa vedetty treeni elämäni ensimmäinen varsinainen yhteistreeni. Oon luullu tähän asti tykkääväni treenata vaan yksin, mutta väärässäpä olin. Kyllä se kaveri tuo vaan uskomatonta tsemppii. Samalla oppii aina jotakin uutta. Ja mikäs sen parempaa kun hymyssä suin treenailla mukavassa seurassa! :) Tärkeätä tietenkin että treenikaveri on samantyylisesti treenaava, tavoitteet on samankaltaiset ja että molemmat on valmiita kokeilemaan myös jotakin uutta. Silloin siitä saa eniten irti! Mutta ei valittamista, toivottavasti otetaan pian uudestaan :)

H-R


Smith-viritelmä. Tietääkö kukaan tän nimeä?! :D

8 kommenttia:

  1. Ootte työ naiset aikamoisia! Just huipulta kuulostaa teidän meininki :)

    Ois muuten ihan huippua järkätä joskus joku joensuulaisten treenibloggaajien miitti, vaikka kahvikupposen ääressä tai jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö Anna, mie oon niin ajatellu tuota samaa! Ihan huippu et sanoit sen ääneen. ♥ Ja todellakin järjestään! Mie niin haluun tutustuu paremmin teihin kaikkiin :) Millonka pidetään? :)

      Ja kyllä. Myö ollaan aikamoisia :D Ja hei, meijän yhteistreeneille saapi myös osallistua! ;) Tuu joskus meijän kanssa vetäsee joku rääkki Energyllä! :)

      Poista
    2. Samaa oon itekin miettiny!! Ja sit kimppatreenit joensuun porukalla. Joku vkl vaikka. Jos saatais kaikki kasaan, niim voitais vaikka porukka jakaa kahtia ja treenata ristiin. Eli ryhmä 1. treenais la kaks lihasryhmää ja ryhmä 2. treenais toiset lihasryhmät ja sit su vaihto.

      Toivottavasti oli mahdollisimman epäselvästi kirjoitettu :D

      Poista
    3. Toi kuulostaa oikein toimivalta suunnitelmalta! Kun meitä kuitenkin useempikin on. Toivottavasti tää saadaan järjesteltyy jo lähiaikoina! :) Pitää tuolla facebookin puolella ryhmässä miettiä vaikka sopivia viikonloppuja. Huippuu! :)

      Poista
  2. Kiitos vielä huipusta treeniseurasta ♥ Kunhan tää mun selkäni tästä kuntoutuu, niin sit otetaan taas uusiks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista. Luinkin siitä siun selkäkivusta. Ei yhtään kiva :( Toivottavasti ei vaa saanu alkuunsa siitä meidän treenistä :S Mutta treenaillaanpa taas yhdessä kun oot kunnossa ♥ :) Taikka tehään jotain muuta, vaikka kahvilla kävästään :)

      Poista
  3. Siuta odottaa haaste miun blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. Näytti mielenkiintoiselta! Pitääpä tarttua tuohon haasteeseen tässä lähiaikoina :)

      Poista