maanantai 21. lokakuuta 2013

Hiusasiaa, kokovartalojumia ja kuutamojuoksua

Treenien osalta viime viikko meni kevyesti.

Kroppa ottaa sen, mitä kroppa tarvii. Tässä kohtaa elämää treenien määrä oli hyvä ja lähes pakko jättää neljään treeniin viiden sijaan. Lepoa ja rauhoittumista kaipailtiin näillä suunnilla ja kevyt viikko tuli tarpeeseen niin henkisesti kuin fyysisesti. Enpä ihan suoraan sanottuna muista, koska on tällainen viikko viimeksi tullut vietettyä.


Etureidet saivat siis osakseen lähes treenittömän viikon, joka ei niitä varmaan surkastuta. Ei huolta, jalat siis löytyy minulta jatkossakin. ;)

Koko viikko on menty muutenkin kokovartalojumissa. Liekkö henkisellä puolella ollut nyt niin paljon kuormaa, jotta vaikuttaa palautumiseen. Vaikka treenitkin ovat olleet kovia. Tosin milloinpa eivät olisi. :D Jo aiemmin mainostamani alaselkä/pakarajumikin paheni loppuviikkoa kohti, mutta on jo onneksi nyt parempi. Hieronta, lepo, linimenttivoide ja vähäinen istuminen viikonlopun aikana auttoivat asiaa.


Sunnuntai-illan tunnelmia.

Sitten hieman muihin asioihin, joista on päästävä hehkuttamaan. Kuten varmaan tiedätte, yksi intohimoni kohde on kauneus, muoti ja muut ulkonäköön liittyvät asiat. Siispä seuraavaksi asiaa hieman siitä itsestään.

Hiusten Hellimisviikot Sokoksissa tällä viikolla. Nyt kaikki päivittäkäähän hiustuotevarastot edullisesti! ♥

Käväisin tänään pikaisesti töiden lomassa Sokoksen Hiusten Hellimisviikolla. Viimeistään tällaisissa myyntikampanjoissa heikkouteni shoppailuun punnitaan ;) Hyllyt olisi toki voinut ostaa tyhjiksi, mutta tällä(kin) kertaa skarppasin ja harkitsin tarkkaan, mitä todella tarvitsen. Hyviä tarjouksia oli kyllä taas pilvinpimein, mutta aika ja tarpeet olivat tällä kertaa rajalliset. Ja samat hinnathan ovat voimassa myös Sokoksen nettikaupassa. Kätevää!

Mukaan tarttui tällä kertaa luottotuote, josta en vähällä luovu. Kyseinen tuote on Paul Mitchellin Extra-Body Daily Boost Root lifter. Loistoluottotuoteeni. ♥ Toimii tälläisissa ohuissa hiuksissa, jotka vaativat tyveen nostetta. Tämä pitää minkä lupaa. Antaa ilmavuutta, runsautta ja kuohkeutta. Tuoksu on ihana, hedelmäisen kevyt, joka säilyy hiuksissa pitkin päivää. Tuote on toki melko hintava (Sokoksen kampanjahinta 18 €, normaali 30 €) mutta on toisaalta todella riittoisa. Suutinosa on myös huippu, ainetta ei mene pisaraakaan hukkaan ja saat suihkittua sitä juuri sinne mihin tukea tarvitset. Tämä ei tee hiuksista raskaita, kuten monet lajitoverinsa. Haluan myös, ettei aineella tarvitse hölvätä koko hiuksia vaan pelkkä tyvien käsittely riittää, siksi käytän tyvikohottajaa esimerkiksi muotovaahdon sijaan. Käytössäni on samasta sarjasta myös shampoo ja hiuslakka, joihin niin ikään olen kovin tyytyväinen.


Joku aika sitten sain näytteenä Tigin Bed Head styleshots Extreme Straight suoristavaa shampoota. Myönnetään, että se oli itseasiassa tuote, jota tällä kertaa lähdin varsinaisesti Sokokselta hakemaan, mutta se ei tietenkään (minun tuurillani) ollut tarjouksessa. Niinpä Tigin shampoo jäi vielä toistaiseksi odottamaan parempia hetkiä hyllyn täytteeksi.


Tuote lupaa tehdä hiuksista kiiltävät, sileät, pörröttömät ja silkinpehmeät. Ja sen se todellakin myös tekee. Mikä tästä tuotteesta ensivaikutelman perusteella jäi erityisen positiiviseseti mieleen, oli sen jättämä jälkifiilis. Hiukset silottuivat, suoristuivat, mutta olivat siitä huolimatta helposti muotoiltavat ja hallittavissa. Hiukset olivat kuin suoristusraudalla käsittelyn jäljiltä. Niissä oli kaunis kiilto ja  näyttivät elinvoimaisilta heti pesun jälkeen. Ja hei, mikä ihana toffeemainen makea tuoksu! Näin ulkoisesti nautittuna toffee kelpaa minullekin ;) Harvinaista herkkua siis kaiken kaikkiaan.

Tässäpä tämänkertainen hehkutus hiustuotteista. Tällaisiin postauksiin tulette varmasti  törmäämään useamminkin blogissani. ;) Toivottavasti tykkäätte ja löydätte mahdollisesti itsellenekin näistä kokeilemisenarvoisia vinkkejä :)

Lauantai klo 05.45
Vielä muutama sana lauantaista. Koska en muilta kiireiltä kerinnyt salille, täytyi energiaa päästä heti aamuvarhaisella purkamaan johonkin. Luvassa oli kaikin puolin raskas päivä ja oli oltava skarppina. Siispä suuntasin pitkästä aikaa aamuiselle juoksulenkille.

Maisemat olivat kovin talviset. Kuutamo valaisi tietäni. Askel oli jopa yllättävän kevyt. Kaikkialla oli hiljaista ja rauhallista (ajankohdalla liekkö ollu vaikutusta? :D) Nykyisellään kun tulee harvemmin juostua, ei aseta juoksulenkille mitään ihmeellisiä odotuksia. Jaksaa minkä jaksaa ja sillä hyvä. Silti joka kerta edessä on positiivinen yllätys. Vaikka eipähän tuolla jaksamisella sinänsä juuri merkitystä olekaan, koska en mitään kestävyyslajia harrasta. Toki hapenottokyvyn kehittyminen ja yleiskunnon ylläpitäminen ovat hyviä asioita, joihin tällä aerobisella puolella tähtään. Ja ulkoilu toki itsessään. Aikaa omille ajatuksille, raikasta ilmaa ja virkeyttä. Sitähän sieltä haetaan ja saadaan.

Tässäpä minun maanantaikuulumiset. Huomenna rintatreenin vuoro salin puolella ja illemmalla kahvittelua rakkaan ystävän kanssa, jonka näkemisestä onkin jo vierähtänyt jo liiankin pitkä tovi. Ihanaa, tätä olen odottanut ♥

H-R

2 kommenttia:

  1. Huh, kukaan ei sais mua aamulenkille tuohon aikaan.. tai aamulenkille yleensäkään :D Mä oon yöjuoksija henkeen ja vereen! Mutta hei, kuutamo mikä kuutamo. Eikös se ole sama, nauttiiko siitä illalla vai aamulla? ;)

    Täälläkin on kärsitty varsinaisesta kokovartalojumista. Toisaalta kamalan ihanaa, mutta toisaalta ihan kamalaa. Ois kiva kehittyä ilman, että aina vaan koskee ja koskee :'D

    Sulla onkin kivoja juttuja luvassa huomiselle. Mukavaa tiistaita siis ♥

    VastaaPoista
  2. Mie oon niin aamuihminen henkeen ja vereen! Aamulenkit (vielä kun niitä säännöllisesti harrastin) oli ihan parasta mitä tiesin. Nyt on pitänyt rajoittaa, kun ei tuo lenkillä riuhtominen tahdo tukea lihaksenkasvatusprojektiani :)

    Nii mie oon siun blogista tulkinnu että tuo yöjuoksu on enemmän siun juttu ;) Samahan se mihin aikaan sitä juoksentelee, kunhan siitä itselle tulee hyvä olo ♥ :)

    Kokovartalojumit on kyllä mielenkiintosia, kun kaikki sattuu. Istuminen sattuu, seisominen sattuu, kävely sattuu.. :D Mutta ei kehitystä ilman kipua, raaka totuus ;)

    Joo tiistai oli huippuihana kaikinpuolin. Hymyssä suin sain viettää tämänkin päivän vielä. Kahvittelua, rupattelua ja vähän shoppailuterapiaa ;) On ne ystävät ihmeellisiä ♥ :)

    VastaaPoista