maanantai 7. lokakuuta 2013

Onni koostuu pienistä asioista.




...Ja kameraan mä en sit ainakaan kato!
Mistäkö aloitan. Joo, viikonloppu meni taas tavalliseen tapaan kovin nopeasti, mutta oli kyllä sitäkin rentouttavampi. Kävin pitkästä aikaa vanhempiani moikkaamassa ja löytyypä kotoa myös tämmönen kuvassa näkyvä ihana pieni otus, Caesar. Valloittava tapaus <3
Sunnuntaina oli  hiilaritankkailupäivä. Muuten ruokaohjelmaani olen tyytyväinen ja koen sen toimivan itselläni, mutta tämä hiilaritankkaus on henkisesti erittäin raskasta. Silloin vielä kun suunnittelin itse oman ruokavalioni, noudatin kokonaisuudessaan jopa hyvinkin matalahiilihydraattista ruokavaliota. Tästä johtuen hiilareiden mättäminen varsinkin henkisellä tasolla on jokseenkin epämiellyttävää, mutta aiheuttaa myös fyysisellä puolella ikäviä sivuvaikutuksia kuten turvonneen olon. Mutta tankkauspäivän hyödyt ovat kuitenkin palautumisen ja energiavarastojen täyttymisen kannalta tärkeää, joten olen sen myös säännöllisesti kokeillut pitää. Kirjoittelen teille myöhemmin lisää tästä ruokavaliostani ja millaisten vaiheitten kautta olen nykyiseen ohjelmaani päätynyt.

Viikonloppuun mahtui toki tavalliseen tapaan onnistunut etujalkatreeni lauantaiaamuna.Taisin luvata jonkinlaista klousausta viime viikon treeneistä ja tässäpä se kohta tulee. Olen tässä kokeillut päättää miten jatkossa näistä treeneistä olisi järkevää kirjoittaa. Blogeja on niin monenlaisia kuin on kirjoittajiakin, mutta itse en ainakaan näe järkeä kirjoittaa auki tai listata jokaista treeniä. Taidan käydä läpi maanantain kunniaksi viime viikon rinta/hauistreenin, että pääsette vähän jyvälle siitä, millaisilla raudoilla ja liikeillä sitä tulee yleensä väännettyä. Jatkossa kirjoittelen treenejä satunnaisemmin ja ehkä painotan vaan highlighteja ja onnistumisia. Ja niitähän riittää. Miltä kuulostaa?


Voimaviikko 40
Rinta/hauis
  • Penkki 40 kg x8, 50kg x8, 60 kg x3...pudotus
  • Alavinopenkki 30 kg x8, 40 kg x8, 50 kg x5...pudotus
  • Ylävinopenkki kp 16 kg x8, 18kg x8, 20 kg x8
  • Rintaprässi 40 kg x8, 50 kg x8, 60 kg x8, 70 kg x4...pudotus
  • Viparit maaten kp 14 kg x8, 16 kg x8, 18 kg x8
  • Hauiskääntö scott (ei sis. painoihin) 15 kg x8, 20 kg x8, 25 kg x8
  • Hauiskääntö kp ylävinopenkissä 12 kg x8, 14 kg x9, 14 kg x9
  • Hammer kp seisten 9 kg x8, 10 kg x8, 12 kg x8
  • Keskitetty hauiskääntö seisten 3x8x9 kg
Selkäkaari




Toivottavasti ymmärrätte, mitä noi ylläolevat merkinnät meinaa. Näissäkin näkee niin monta tapaa. Mutta kokeillaan nyt mennä vaikka näin. kysykää jos ette mitä ymmärrä niin tarkennan/selvennän mielelläni.

Palataan vielä hetkeksi viikonlopun tunnelmiin. Tuli siis tehtyä lihashuoltoa, koska kotoa siihen löytyy erinomaiset mahdollisuudet. Tässä muutama apuväline jolla lihashuoltoa tuli tehtyä. Toinen on tuollainen selänhierontalaite, jossa on sellaset tiettyä liikerataa pyörivät pallerot. Laite pidetään penkin selkänojaa vasten, mutta voi siirrellä eri kohtiin selän alla. Yksinkertaisuudessaan mahtava. Ja siis lämmittää samalla kun hieroo. 
Selänhierontalaite, jossa myös lämmitysominaisuus.
 

Toinen millä lihasjumit saa aukeamaan on Whistin selkäkaari. Yksinkertaiselta näyttävä hökötys on kaikenkaikkiaan aivan tajuttoman monipuolinen ja tehokas. Voin lämpimästi suositella kaikille. Saa selkään juuri sellaista venytystä, mitä itse en ainakaan ole saanut aikaan mitenkään muuten.
 

Mutta eipä mulla oikein muuta tällä kertaa. Johan tässä tulikin. Tänään treenaamaan rinta/hauis, tosin pumppiviikon merkeissä. Maltan tuskin odottaa! :) Tehokasta treeniviikkoa kaikille!


Ps. Onneksi viime viikkoiset Sokoksen 3+1 ja Ison Myyn Myynjäristys ovat ohi! Todella vaikeata aikaa tällaiselle shoppailuaddiktille... ;) Onneksi oli viime viikko niin kiireinen, ettei aikaa pahemmin kauppojen kiertelylle ollut. Jotain kuitenkin kerkisin. Laitan teille muutaman kuvan tekemistäni löydöistä kunhan ehdin ottaa niistä kuvia! Mutta nyt näihin kuviin ja tunnelmiin. Palataan pian! :)




1 kommentti:

  1. Kivat sivut olet laatinut. Ja mikä parasta minäkin pääsin kuvaan :)

    VastaaPoista