torstai 1. toukokuuta 2014

Uusia tuulia treenirintamalla



Nyt oon kuulkaas tullu tän blogini kanssa siihen pisteeseen, että jotain on tehtävä. Musta tää on tälläsenään jotenki tylsä ja tympee. Oon täs ideoinu ja käyttäny tän blogihiljaisuuskauden hakien inspiraatioo mihin suuntaan tätä lähen viemään. Koska faktahan on se et blogata haluun edelleenki, mut miten, missä määrin, minkä nimen alla ja mille yleisölle jne nii se on täs mietinnässä :)

Nimi nyt tulee ainaki muuttumaan, se tässä varmaan kyllästyttää kaikkein eniten! :D Lukijat tietenki jatkossakin toivon säilyttäväni, ja uusia toki otan vastaan ilomielin :)

Mut tää nyt oli vaan tällänen tietoisku tähän väliin. Ja koska nyt treenirintamallakin on tapahtunut niin suuria mullistuksia. Otin huhtikuun alusta itselleni valmentajan, Johanna Koskisen ja liityin Team fitin upeaan porukkaan. <3 Parilla sanalla jos kuvaan, niin mitä treenaamiseen tulee niin ehdottomasti elämäni paras päätös tähän asti :) Tyytyväisempi en voisi olla. Mutta tästä valmennuksesta ja tulevaisuuden tavoitteista kirjoittelen ihan oman postauksensa. Toivottavasti uuden blogin nimissä, joten pysykääpä kuulolla! :) Siihen saakka morjesta ja aurinkoisia kevätpäiviä! :)

http://www.teamfit.fi/

Ja muistakaapa et Henna-Riikka löytyy myös Instagramista Hennariikk nimen alta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti